• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Flere kunder giver travlhed på kontoret

af Jan

28. februar 2019

flere kunder giver travlhed

Jeg brokker mig ikke, men der er godt nok fart på lige nu. Efter jeg i efteråret igangsatte en kampagne for at få flere kunder, er det om ikke væltet ind, så er der øget mødeaktivitet og vi lukker 1-2 nye kunder om måneden, hvilket er fedt i min forretning.

Desværre giver det også lidt prioriterings-udfordringer, når man gerne vil nå det hele. I morges var jeg nødt til at droppe svømmetræningen, da dagen ellers ikke ville hænge sammen og cyklingen i aften ser også ud til at hænge i en tynd tråd.

Det er nok luksusproblemer, men jeg hader at aflyse planlagte ting. Og jeg ved at træningen er virkelig vigtig for mig og det giver mig dårlig samvittighed ikke at gennemføre den. Også over for min coach, som ellers er meget forstående.

Omvendt er det rigtigt fedt med de nye kunder. Og det viser, at den kampagne vi iværksatte virker, og det er i princippet det samme vi leverer til vores kunder – nemlig flere kunder.

Det, der er rigtigt cool ved kampagnen, er, at vi kan skrue op og ned for den i takt med vores behov for nye kunder. Det lyder som luksus og det er det også!

Men vi er ikke interesseret i at vokse uhæmmet og så ikke kan levere efterfølgende. Så hellere vokse lidt langsommere og få glade og tilfredse kunder med på rejsen.

En marketing funnel der virker

Vores kampagne består af en såkaldt marketing funnel, hvor vi annoncerer til vores målgruppe på Facebook for at få dem til at downloade en ebog, vi kalder “5 sikre strategier, der fordobler din omsætning på 90 dage“.

Når de har downloadet den, præsenteres de for et “godt tilbud”, der består i at få en gratis 30-min. strategi session omkring deres online markedsføring i dag. Den munder ud i en gratis strategi- og marketingplan, som vi laver for dem – og ja helt gratis.

Både telefonmødet og rapporten tager tid, så vi kan ikke have alt for mange igennem og ikke for mange på samme tid, da vi jo også skal arbejde for vores kunder.

De, der ikke i første omgang ønsker en strategi-session, får en email-serie med 10 emails med godt indhold om online marketing og salg – og selvfølgelig også opfordring til at booke en strategi-session.

Ca. 15% af de strategirapporter vi udarbejder bliver efterfølgende til kunder, hvilket vi er meget godt tilfredse med. Så vi skal ca. have 10 leads/rapporter igennem om måneden for at være succesfulde.

Og det er vi!

Nå men dette var kun et hurtigt blogindlæg om travlhed på jobbet – jeg må hellere tilbage – har et telefonmøde lige om lidt…

Om forfatteren 

Jan

Jeg hedder Jan og skriver indholdet på siden her. Jeg er 59 år og elsker god mad (som regel også sund mad), motion og et lykkeligt liv. Det lykkes ikke altid, men man lærer jo både af gode og dårlige erfaringer. Jeg håber du kan bruge mine tips til noget?

Giv en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret.

 1. Cool, Jan!

  Har du flere erfaringer med de Facebook-kampagner, hvor du anvender en e-bog som "catch"? Jeg kunne bestemt overveje samme strategi til min hjemmeside.

  Hvor mange kan du konvertere pr. 1000 klik?

  1. Hej Jacob

   På Facebook har vi udelukkende kørt lead-kampagner, hvor folk kan tilmelde sig direkte på Facebook, så vi har ikke haft klik til en landingsside. Men konverteringsraten på Facebook har ligget på 2-5% af rækkevidden alt efter målgruppe.

   Jeg går dog mere op i kvaliteten og prisen pr. lead. For hellere færre leads, hvis det er dem, der senere bliver til kunder. Jeg vil helst ikke ud med, hvad vi betaler pr. lead.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}