af Jan

19. februar 2019

Velkommen til min blog, som jeg har taget et meget stort tilløb til. Den har været på tegnebrættet i mindst 10 år, men på grund af andre gøremål og sikkert også manglende mod er den aldrig blevet til noget.

Men nu er den her!

Og hvorfor så nu?

Den er resultatet af et væddemål. Både med mig selv, men også med en bekendt. Et væddemål jeg nødig vi tabe.

Det går på, om det for mig er muligt at blive ligeså “stor” en blogger som nogle af de mere kendte bloggere herhjemme. Og de er som bekendt kvinder med et meget kvindeligt publikum.

Jeg er mand. Med et mandligt publikum, men læser de blogs? Eller kan jeg lokke kvinderne over?

Jeg tror på det.

Men det betyder mere konkret:

 • At jeg skal slå Cana Buttenschøn og Mette Marie Lei Lange!
 • At jeg skal nå op på 50.000 unikke besøgende om måneden indenfor 2 år på denne blog.
 • At jeg skal have 10.000 følgere på Facebook.
 • At jeg skal have 30.000 følgere på Instagram.
 • At jeg skal have en fornuftig indtjening via bloggen (der er sat et beløb, men det holder jeg indtil videre for mig selv).
 • At jeg har 2 år til det.

Ambitiøst – ja!

Men det kan bestemt lade sig gøre. Især hvis du hjælper mig!

Lidt om indholdet

Indholdet på bloggen vil være emner, som jeg interesserer mig for og beskæftiger mig med i dagligdagen – både personligt og arbejdsmæssigt. Af de emner, der umiddelbart falder mig ind er:

 • Personlig udvikling og personlige mål
 • Parforhold
 • Forældrerollen
 • Iværksætteri
 • Træning
 • Mad og vin
 • Ferier
 • Om at blogge

Der kommer sikkert mere til, for der sker meget i min hverdag, som kan inspirere til blogindlæg.

Og så vil jeg også skrive om udviklingen af bloggen. Om det nu går som det skal. Om jeg når målene. Om de forhindringer, jeg helt sikkert møder. Her er der sikkert meget at tage fat på.

Det er min intention at give en mere udførlig “rapport” hvert kvartal om bloggens udvikling og om de resultater (eller mangel på samme), der er skabt.

Jeg forventer at udgive et blogindlæg om dagen i snit. Det kan godt være, at der kommer to blogindlæg en dag og at jeg springer over en anden dag. Men regn med 30 blogindlæg om måneden – du vil altid kunne finde noget nyt.

Bloggen er ikke det eneste sted, du kan følge mig. Du kan også nå mig på Instagram og Facebook. Artiklerne vil blive delt der, men der vil også være unikt indhold.

Og da jeg jo gerne vil slå Cana og Mette Marie, så vil jeg bruge de to hashtags #jegkanslåcana og #jegkanslåmettemarie på de fleste af mine opslag. Lidt for sjov – men med lidt alvor bag 🙂

Lidt om dig

Nu har jeg beskæftiget mig med markedsføring det meste af mit voksenliv, så jeg har naturligvis også tænkt over, hvem der kunne være interesseret i det, jeg skriver. Altså hvem er målgruppen?

Jeg tror der er to målgrupper.

Den første er mænd i alderen ca. 35 – 55 år (måske lidt yngre, måske lidt ældre), der har familie og sikkert har travlt med både arbejde og fritid og helst ikke vil gå glip af noget. Interessen for kvalitet og “det gode liv” er sikkert også fremherskende.

Den anden målgruppe er kvinder – sikkert hustruerne til mændene, der er nævnt ovenfor. Men nok også singler, selvstændige og iværksættere, der er ude efter tips til hvordan man selv går i gang med en blog. Eller som bare gerne vil blive klogere på hvad mænd tænker og hvilke erfaringer, de har gjort.

Og så håber jeg uanset hvilken målgruppe du tilhører, at du vil være aktiv og kommentere og dele de ting, du finder interessant. Du er også meget velkommen til at sende mig ideer til nye indlæg eller emner, du gerne vil have behandlet. Du kan skrive på jan@janpolsen.com.

God fornøjelse med bloggen.

Om forfatteren 

Jan

Jeg hedder Jan og skriver indholdet på siden her. Jeg er 59 år og elsker god mad (som regel også sund mad), motion og et lykkeligt liv. Det lykkes ikke altid, men man lærer jo både af gode og dårlige erfaringer. Jeg håber du kan bruge mine tips til noget?

Giv en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}