fbpx

Online Livsstilscamp du ikke kommer tilbage til!

12-ugers online forløb for mænd. Du får en sund livsstil og værktøjer til at holde den.

Kom på førsalgslisten, få 33% rabat og mulighed for booking før alle andre (bliver normalt tidligt udsolgt). Start den 7. september 2020.

Bare rolig - du skal ikke gennemfør en Ironman!

Men den livsstilsændring jeg var igennem for at træne til og gennemføre en Ironman har inspireret mig til dette unikke forløb. Et forløb der først og fremmest drejer dig om sundhed og indeholder værktøjer til bedre kost, motion og søvn. For du har brug for dem alle.

Det er ikke en slankekur - for de virker ikke. Det er heller ikke en "bootcamp", hvor du skal ændre alt i dit liv på 4 uger. For ved du hvad - de virker heller ikke. Hvis de gjorde, ville folk jo ikke deltage på de samme bootcamps igen og igen.

I stedet får du gennemprøvede færdigheder og vaner, du kan holde - både når det drejer sig om det du spiser, din motion og din søvn. Det er disse tre ting, der i sammenhæng gør dig sund. Og gør dig sund uden det skal være en kamp og ulideligt. For hvem gider det?

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jan Olsen. Jeg er certificeret ernæringscoach (PN1) og har mange års erfaring med træning og træningslære (er tidligere officer). Jeg har aldrig været overvægtig eller fed, men jeg har været usund i en årrække med for meget sukker og alkohol, for lidt motion og for lidt søvn. Det har jeg ændret - og det kan du også.

Tilmeld dig presale-listen nedenfor - det er helt uforpligtende!