Kom i den bedste form i dit liv og hold den resten af livet med hjælp af mit unikke coaching-forløb.

Det er på tide at tage kontrol med din sundhed og fitness og opnå den livsstilsændring, du altid har ønsket dig.

Mandag den 17. august åbner jeg igen for et mindre antal coaching klienter. Du kan allerede nu tilmelde dig før-salgs-listen, så du får chancen for at tilmelde dig 24 timer før alle andre og samtidigt spare 30% i forhold til den normale pris.

Kun åben 2 gange om året. Bliver hurtigt udsolgt.

Hvad kan du forvente af Coachingforløbet 

6 måneders personlig kost- og træningscoaching så du kommer i den bedste form i dit liv.
 • Tab dig, bliv stærk og få ny energi
  Ved udgangen af de 6 måneder er du i bedre form end du troede muligt.


 • Følg en plan skræddersyet til dig
  Jeg starter altid med dine behov og mål. Så laver jeg en personlig plan, der hjælper dig til at spise, bevæge og leve bedre – på en måde, der passer ind i din hverdag og dit liv.
 • Få den støtte du fortjener
  Jeg giver dig ansvar, støtte og retning hele vejen i mål. Så du kan fastholde dit forløb uanset hvad livet ellers bringer for dig.

 • Unik coaching til en lav pris
  Jeg har reduceret mine priser for at gøre coaching-forløbet overkommelig for alle.
 • Ingen skør slankekur eller mærkelig træning
  Du behøver ikke at være ekstrem for at få fantastiske resultater. Jeg hjælper dig med at nå dine mål uden af vende fuldstændig rundt på dit liv.
 • Få en livsstilsændring der holder
  Vi bryder dine store mål ned til små daglige handlinger, som over tid bliver til massive ændringer. Du udvikler sunde vaner, der bliver helt naturlige og som holder for livet.
 • Videnskabelig bevist coaching metode
  Der er intet hokus pokus ved min coaching metode. Tværtimod er den baseret på den sidste nye forskning inden for kost, træning og vanepsykologi.
 • 100% garanti
  Jeg coacher dig i 6 måneder. Følger du mine råd kommer du i dit livs bedste form. Sker det ikke får du dine penge tilbage – 100%.

Du ændrer dit liv


En holdbar livsstilsændring kommer ikke fra slankekure eller et hardcore fitnessprogram. Den kommer fra en veldokumenteret og forskningsbaseret metode, der virker på alle mænd og kvinder med forskellige kropstyper, størrelser og livsstil.


Og den sker, når du har en dygtig og seriøs coach i hjørnet, som holder dig på sporet og guider dig igennem din ændring trin for trin.

Lav en holdbar livsstilsændring


Du fortæller mig, hvad du gerne vil opnå. Jeg hjælper dig med at nå målet. Først lærer jeg om din livsstil, behov og specifikke mål.


Og derefter vil jeg i løbet af programmet give dig alt du har brug for til se bedre ud, føle dig bedre og kunne klare flere ting end du troede muligt. Med garanti.

Efterprøvede strategier til at hjælpe dig med at få den krop du vil have


Du har sikkert prøvet forskellige slankekure og træningsprogrammer tidligere. Og du har konkluderet at de simpelthen ikke virker i det lange løb.


I stedet for ”alt eller intet” metoden – som typisk giver intet – bruger jeg en holdbar og handlingsbaseret metode til at opbygge sunde vaner ind i dit liv, en dag ad gangen.


Og resultatet? Du taber vægt (og centimeter), som du ikke har været i stand til i mange år. Du opbygger muskler, styrke og selvtillid. Og du kommer i en fantastisk form, uden at du skal tilsidesætte alt muligt andet i dit liv.

Samarbejd med en seriøs og vellidt coach


Indrømmet – jeg har hverken et stort fuldskæg og jeg gemmer mig heller ikke bag en masse tatoveringer. Men jeg lever det, jeg prædiker på en professionel og vedvarende måde og er dedikeret til at hjælpe mine klienter komme i mål.


Uanset hvilke forhindringer, der må opstå, så skal vi nok løse dem ved at ændre i programmet, så det passer til dig. Jeg er delvist din ernæringscoach, videnskabsmand og ven.


Jeg er altid tilgængelig via telefon, sms eller email og vil løbende tjekke ind for at se, hvordan det går og for at give dig støtte og coaching.


Hvis du vil kan du også deltage i min Facebook gruppe kun for deltagere i programmet. Her deler deltagere viden, erfaring og støtter hinanden.

Giv mig 6 måneder


Du kommer i dit livs bedste form – eller får dine penge tilbage.


Der er mange virksomheder, der har en garanti på deres produkter. Jeg garanterer min service også.


Jeg coacher dig i 6 måneder. Du kommer i den bedste form i dit liv eller også er det gratis.


Gennemfør de 6 måneder – og er du ikke glad og tilfreds med dine resultater, så får du dine penge tilbage. Men først har vi brug for én ting fra dig. Du skal tage det første skridt.

Hvad er prisen?

Den almindelige pris for coaching-forløbet er kr. 1.250 pr. måned i 6 måneder. Men hvis du tilmelder dig før-salgs-listen i dag, har du mulighed for at få det for en engangsbetaling på kr. 5.250 eller 875 kr. pr måned. På den måde sparer du 30% i forhold til den almindelige pris.


Du får den bedste kost-coaching – med daglige aktiviteter, øvelser og træning – for omkring 30 kr. om dagen (eller prisen på en kop kaffe). Endelig får du den krop, du ønsker og du får færdighederne, værktøjerne og vanerne til at dine resultater holder resten af livet.


Gå ikke glip af det næste coaching-forløb, der starter i slutningen af august 2020. Tilmeld dig før-salgs-listen i dag – helt gratis.


For at kunne give alle en personlig støtte og opmærksomhed, tager jeg kun nye klienter ind to gang om året. Og jeg kan kun servicere ca. 10% af dem, der viser interesse i programmet. Tilmelding er først-til-mølle princippet og som regel bliver der udsolgt i løbet af nogle timer efter jeg åbner.


Så tag det første lille skridt i dag og tilmeld dig før-salgs-listen helt uden betingelser.


Jeg sender dig lidt mere information om programmet i de kommende uger. Og til august får du en email med dit private link, hvor du har mulighed for at tilmelde dig 24 timer før alle andre – og endda spare 30% på den normale pris.

En sidste ting

Tag et lille skridt i dag i retningen mod at komme i dit livs bedste form – tilmeld dig før-salg-listen.

Måske er det et stykke tid siden du har været i form eller følt dig fuld af energi i en hel dag, eller følt dig sikker på og i stand til at gøre, hvad du virkelig har lyst til.

Hvis du er klar til at få den krop du fortjener og få kontrol med din sundhed og fitness en gang for alle, så er jeg klar til at hjælpe. Du har prøvet alene. Nu er tiden kommet til at gøre det med en, der er klar til at hjælpe og som er lige så seriøs omkring det, som du selv er.

Hvis du er interesseret i potentielt at arbejde sammen med mig, så tag det første nemme skridt og tilmeld dig før-salgs-listen – uden omkostninger og uden betingelser. Vi sender dig flere informationer om programmet i løbet af de næste uger og du får et forspring på 24 timer ved endelig tilmelding til august sammen med en rabat på 30%.

Jeg håber jeg får mulighed for at hjælpe dig med at lave en livsstilsændring.

Det næste skridt er op til dig.