Gratis Vanekursus

Bryd de dårlige vaner og lær at opbygge gode i stedet.

Få gratis vanekursus via email:

Du får vaner, der holder for livet, uanset om du ønsker vægttab, en sundere livsstil eller at få mere tid.

Vaner er det, der for alvor kan forandre dit liv på langt sigt. Og det uanset om det er dårlige vaner eller gode vaner. Hvordan vil dit liv f.eks. se ud om fem år, hvis du fortsætter de dårlige vaner?

Eller omvendt. Hvordan vil det se ud, hvis du får nogle nye og gode vaner i stedet?

Vaner er adfærd.

Og det er adfærd, der kan forandre dit liv. 

Du kan have nok så mange flotte målsætninger og intentioner, men hvis det ikke omsættes til adfærd, så kommer du ingen vegne. Det er her vaner kommer ind i billedet. Og det er det, du lærer i dette vanekursus. 

Det lærer du i dit Gratis Vanekursus

Du ved sikkert godt hvad du gerne vil opnå, f.eks.:

Du lærer

 • Hvad er vaner?
  Du lærer hvad vaner er og hvorfor de er så stærke til at opnå det du gerne vil, om det er vægttab, træning, effektivitet eller noget helt andet.
 • Hvordan en vane fungerer.
  Du lærer hvordan en vane er sat sammen og introduceres til "habit loop", som du kan bruge i din egen vaneopbygning.
 • Metoder til vaneændring.
  Du får et indblik i vane-modellen, som giver dig metoder til at opbygge en ny og god vane eller bryde en dårlig vane.
 • At opbygge en god vane.
  Du får en 6-trins metode til at opbygge en ny vane på 30-45 dage. Og den virker hver gang!
 • At bryde en dårlig vane.
  Du får min stensikre metode til, hvordan du erstatter en dårlig vane med en ny og god vane.

Dit vanekursus leveres via email

Du får dit vanekursus leveret via email direkte til din indbakke. Der er 2 dage mellem hver email, så du lige får lidt tid til at reflektere over de enkelte dele og måske også implementere noget af det.


Du kan godt gå i gang med at ændre vaner i løbet af kurset, men det bedste er nok at vente til du har gennemført hele kurset, så du har alle modeller og metoder med.


Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig undervejs eller efter kurset, hvis du har nogle spørgsmål eller måske ønsker nogle flere gode råd.


Referencer

 Mads begyndte at træne mere regelmæssigt og droppede sin vane med at spise junk-snacks hver dag. 

"Helt ærligt, så er det en af de bedste investeringer, jeg har foretaget. Jans rolige og behagelige attitude sammen med følelsen af, at han vil jeg skal lykkes, betød meget for mine ændringer. Jeg plejede at spise wienerbrød eller en Marsbar ved 14-15 tiden hver eftermiddag, men med en bedre frokost og nogle sunde snacks i stedet, er min sukkertrang totalt forsvundet. Samtidigt gik min træningslyst op, så det er ren win-win."

 Tina kom af med sin vane med at sove over sig om morgenen.

"Jeg har googlet og læst alt om vaner, for der findes rigtigt meget på nettet! Men det har ikke hjulpet mig med min dårlige vane at slukke for alarmen på telefonen, når den ringer om morgenen og blot sove videre. Men Jans veldokumenterede og ikke mindst meget praktiske rådgivning, fik mig væk fra min dårlige søvnvane. Som psykolog ærgrer det mig dog lidt, at jeg ikke selv kunne løse det…"

Din vaneinstruktør

Jan P. Olsen

Vanecoach

Jeg hedder Jan P. Olsen og har hele livet coachet andre på mange niveauer. Jeg er oprindeligt uddannet officer i hæren og har en cand. merc. suppleret med en MBA. Hele livet har jeg været meget optaget af personlig udvikling og den måde vi alle kan ændre os – hvis vi gerne vil.


Og at selv meget små ændringer, kan gøre en enorm forskel på lang sigt. Som jeg plejer at sige:


”De fleste overvurderer hvad de kan opnå på kort sigt og undervurderer hvad de kan på lang sigt.”

 • Taber du dig 100 gram om dagen bliver det til 3 kg på en måned eller 36,5 kg på et år.
 • Selv om du ikke løber i dag, vil du kunne gennemføre et maraton om 1-2 år.
 • Hvis du gerne vil have mere ud af dagen og stå tidligere op, så vil 1 minut tidligere hver dag have flyttet dig en time på 2 måneder – uden du lægger mærke til det.

Det er således de daglige vaner – de ting vi gør regelmæssigt – der for alvor har potentialet til at ændre vores liv.

Jeg har altid været i rimelig god form og typisk trænet 3-4 gange om uge. Da jeg for et par år siden gennemførte en Ironman satte jeg træningen op til hver dag i 10 måneder og kom igennem under det mål jeg havde sat mig. Men jeg trænede i snit kun 8,5 timer om ugen. Til gengæld sprang jeg stort set ikke en træning over. Det er vanen og kontinuiteten, der virker.

Mit mål er, at vi også skal flytte dig. Hen imod de drømme og mål, du har i livet. Men det er ikke et quick-fix. Nye vaner tager tid. Til gengæld er resultatet fantastisk.